• 16-20 +358405378978
  • Verzending € 3.9 - Gratis vanaf € 35
  • RUILEN BINNEN 90 DAGEN

Retourbeleid


Voldoet een of meerdere producten niet aan uw verwachtingen? Als u spijt hebt van uw aankoop, kunt u het ongebruikte product binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren in de oorspronkelijke staat. We zullen u terugbetalen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en onderzocht. Gebruik het retourformulier op onze website. Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd. Als de producten beschadigd waren bij ontvangst of indien u een verkeerd product hebt ontvangen, wordt u verzocht contact op te nemen met de klantenservice via customerservice@rebelcollection.eu. Het product dient in de originele verpakking (met geschenkzakje etc.) te worden geretourneerd.
Alle producten worden bij ontvangst door ons geïnspecteerd en vallen onder uw verantwoordelijkheid tot het moment dat ze ons magazijn bereiken.
Neem contact op met onze klantenservice via customerservice@rebelcollection.eu als u een of meerdere producten retourneert.
Retourformulier - returnform.doc
Stuur het product naar het volgende adres:

Rebel Collection
Hakatie 15
01800 Klaukkala
FINLAND

Let op: U bent verantwoordelijk voor de goederen tot het moment dat ze ons magazijn bereiken.
Voor uw eigen bescherming raden wij u aan het pakket te verzenden via een bezorgdienst waarbij u een traceernummer voor het pakket ontvangt.
We raden ook aan om een ontvangstbewijs te vragen. De kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening, tenzij de goederen defect zijn en dit door ons is bevestigd.

Ruilen
Helaas kunnen er op dit moment geen producten worden geruild.
Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, wordt u vriendelijk verzocht contact op te nemen met onze klantenservice.
x
Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Rebel Collection gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. More info.
Ik ga akkoord